RAP SM 2014

Vuoden 2014 RAP SM Freestyle Battle -kilpailut järjestettiin perjantaina 31.10.2014 Helsingin Nosturissa.

Nosturin finaalitapahtuman tuomareina toimivat Flam, DJ Sir Jake ja Kube. Juontajana Jussi Ridanpää ja DJ:nä Taste.

Tapahtuman erikoisvieraana nähtiin rytmi- ja seremoniamestari Rudi Rok sekä amerikkalainen K-Rino (Houston) joka on yksi eteläisen rap-tyylin pioneereista ja Don Monaco Combo soitti tuhteja funky-ralleja kilpailumusiikkina.

RAP SM 2014 tapahtuma oli myös Kool Kat Recordsin kunnianosoitus Suomen hip hop kulttuurille, kun tänä vuonna tuli täyteen 30v. olemassa oloa, luomista ja tekemisen iloa hip hopin saralla.
Kun aloitimme kesällä 1984 kaiken luomistyön tyhjästä, niin pitkä on ollut matka Lepakosta Stadionille, mutta erittäin hyvillä mielin katson ja kuuntelen hip hop kulttuurin kasvamista, muuttumista ja sen vaikutusta Suomen musiikki-, tanssi- ja taiteen piireihin.

Lopputulokset:
1. MC Toni
2. Pure
3. Rituaali

2014 kilpailijat ovat selvillä

2014 kilpailijat ovat selvillä (muutokset mahdollisia):
10Shi (Kokkola), Adi (Joensuu), Alarik (Tampere), Art (Keskilohja), Breda P (Helsinki), Carlos (Espoo), Jiitsei (Järvenpää), Johnny Glueless (Klaukkala), Keijo Usum (Espoo), KiTT (Vantaa), KoomA (Salo), Kopokoo (Mikkeli), Krister (Forssa), Madnessman (Helsinki), Matsu (Turku), MC Rumilus (Helsinki), MC Toni (Espoo), Muuttuva Tekijä (Helsinki), NC (Jyväskylä), Niko Nova (Kuopio), Nortti (Järvenpää), Pramatik (Iisalmi), Pure (Joensuu), Puuttuva Lenkki (Helsinki), Rituaali (Helsinki), Roihu (Kälviä), Rämä (Porvoo), Samppa (Savonlinna), Sige (Joensuu), Syyte (Turku), ToniSami (Pori), Vale (Lappeenranta), Vanha Kettu (Helsinki), Vino Vasen (Turku).

RAP SM 2013 DVD myynnissä 8.4.2014

RAP SM 2013 2DVD myynnissä 8.4.2014 RAP SM verkkokaupassa.
Voit tehdä ennakkotilauksen jo nyt jolloin tilauksesi postitetaan maanantaina 7.4.

Mukana tupla-DVD:llä on kaikki battlet ja lisämateriaalina vuosien 2004-2008 finaalit, kuten Verbaali vs. Uupunut Taimi, Ruudolf vs. Kajo, Kosola vs. Aka.
Pituus yli 4h.
Hinta on 14; sisältäen postikulut.